Flugbindning – för de som tar fiske på allvar

Fisketurerna kan vara de mest glädjande tillfällena på året. När solen äntligen börjar titta fram och mörkret försvinner bakom horisonten vet man att det är dags för någonting extraordinärt. Oavsett om man vill ut och testa fiskelyckan med sina vänner eller köra en solo-tur finns det mycket att se framemot ute på sjön eller intill kanten där land och vatten möts.

 

Innan man väl ger sig av är det av yttersta vikt att ha ett par saker i åtanke. Hur mycket man än ser framemot fisket kommer man ju nämligen inte långt utan sin pålitliga utrustning. Är man ute efter att köpa ett fiskespö och fluga eller vill man kanske helt enkelt skapa sin egen fluga? Man har sannerligen mer än ett flertal alternativ, och några av dessa ska vi tala mer om nedan.

 

En färdig fluga eller en DIY fluga

 

Med ”DIY” syftar man på den alltmer populära ”Do it yourself” metoden som tillåter en att skapa sin helt egen fluga. Det finns både för- och nackdelar med att gå igenom den här processen. Å ena sidan vet man att man mottar en mycket professionellt skapad fluga om man köper den färdig, men å andra sidan är det givetvis mycket mer tillfredsställande att få napp med en fluga som man själv har gjort. Man kan då låta kreativiteten flöda och känna sig stolt över vad man har åstadkommit.

 

Om man i slutändan har tagit beslutet att själv skapa sin fluga och då är ute efter verktyg och material kan man ta en tur över till Fiskeshopen.com. Denne webbutik har allt som man kan våga drömma om och lite till. Personalen som arbetar hos Fiskeshopen är experter på allting som har med fiske att göra, och man kan därför enkelt slå dem en signal om man har några frågor. Ingen fundering är för liten eller för stor.

 

Verktygen till flugbindningen

Utbudet hos Fiskeshopen består av ett stort antal komponenter. Håll i hatten, för listan över deras produkter är definitivt mycket lång. De erbjuder exempelvis trådhållare, krokar, ängel-hår, saxar, cone heads, propellrar, bindtrådar, craft fur, styrslangar och mycket mer. Alla dessa produkter kommer från kända och professionella leverantörer såsom Just Add H20, Future Fly, Guideline, Frödin Flies, Sawada, Whiting, Benechhi, Hedron och många fler därtill.

 

Tack vare Fiskeshopens hjälp behöver man aldrig mer oroa sig över att man inte ska finna de bästa produkterna till sin fisketur. Sortimentet slutar nämligen inte vid verktyg och material till flugbindningen. De har alla möjliga produkter som kan komma till god användning vid fisketuren. Vad sägs om kläder som tillåter en att vada ut i vattnet utan att bli blöt? Kanske vill man införskaffa sig en varm jacka med ett flertal fickor där man kan förvara sina flugor. Det finns dessutom ett flertal olika fiskeset, fiskespön, krokar och böcker med information kring fiske. Fiskeshopen har helt enkelt allt som man kan tänka sig behöva. Ta en tur över till denne nätbutik och se för dig själv!

Categories: Jobb & Yrke