Företagshotell där man kan hyra kontor

Företagshotell, eller kontorshotell som det även kallas, är en idé som startade för att göra företagande enklare för småföretag och för de som nyligen har startat upp sin verksamhet. Genom att hyra ett kontor fick man möjligheten att på ett enklare sätt få tillgång till alla de förmåner som ett kontor ger en utan att behöva hamna vilse i alla smådetaljerna. Åren gick och plötsligt började de lite större företagen förstå att det faktiskt inte var en så dum idé att hyra sin kontorslokal istället för att köpa den. Nu på 2010-talet ser det sannerligen helt annorlunda ut från vad det gjorde på 1990-talet. Vilket sorts företag man än har kan man gynnas ganska stort av att hyra sitt kontor istället för att köpa det.

 

Vad är de positiva aspekterna av att hyra istället för att köpa?

Fördelarna av att hyra ett kontor hos ett företagshotell istället för att köpa en lokal är relativt många, men nedan ska vi tala om några av dem.

  • Glöm de små detaljerna – Istället för att själv behöva teckna abonnemang, införskaffa möbler och beställa tjänster ingår mycket av det som kommer att behövas i månadskostnaden. När man hyr ett kontor betalar man nämligen en viss summa pengar varje månad som täcker de möbler som finns på kontoret, luftkonditionering, städhjälp, telefoni, internet och en lång rad andra tjänster.
  • Få mer frihet – När man köper en lokal är man i regel fast vid denne, men detta är inte fallet när man hyr ett kontor. Här är kontraktet så flexibelt att man hade kunnat byta lokal redan en månad efter man har börjat hyra den.

 

Hitta det relevanta på MatchOffice

Om man vill söka efter företagshotell och enbart få fram de mest relevanta sökresultaten är det sannerligen värt att traska över till Matchoffice.se och ta en titt på de hundratals lokaler som just nu hyrs ut. Det är alltifrån lager, verkstäder, kontor och butiker. Med så många olika typer av lokaler är det nästan en garanti att man finner en plats som faller en i smaken och lever upp till ens förväntningar. Vare sig man är på jakt efter någonting billigt, dyrt, stort, litet, lantligt eller inom storstaden finns det säkerligen mer än ett få alternativ därute för en.

För dem som känner att de behöver lite extra hjälp finns det möjlighet att prata direkt med personalen på MatchOffice. Varför inte ringa dem eller skicka iväg ett mejl om man har några frågor eller funderingar? De är alltid glada över att få hjälpa till och göra sökandet enklare för en.

Categories: Jobb & Yrke