Så blir du festens mittpunkt

Vill du skina lite extra på den där efterlängtade festen? Det gör du enklast med några roliga skämt och lite olika trix. Såhär stjäl du all uppmärksamhet och blir mittpunkten på vilken fest som helst.

Konsten att skämta

Ja. Att skämta på ett bra sätt är verkligen en konstform. Det är inte alla som kan få till det. Det viktigaste är att man anpassar sina skämt efter sin publik. Roliga skämt kan bara blir roliga om din publik förstår skämten.

Börja inte med de allra värsta och grövsta skämten i din arsenal av roliga skämt. Det är ofta bättre att värma upp sin publik lite innan man använder det lite tyngre artilleriet. Känn efter hur din publik reagerar på dina första skämt. Vilka skrattade de åt? Vilka var mindre effektiva? Kör på med det som faktiskt gick hem och jobba dig fram utifrån det, så ska du se att resten av gästerna kommer att älska dig och din humor.

Skämt, gåtor, raggningsrepliker och mycket mer kan verkligen göra dig till kvällens höjdpunkt, oavsett vilken typ av fest det är.

 

Lär dig att trolla

Utöver att kunna dra några roliga skämt, kan det vara bra att ha några andra trick i rockärmen. Med några enkla men luriga magitrick kan du få vem som helst att gapa av förvåning. Det finns många bra guider där ute, både skrivna och som videor. Du behöver därför inte gå någon dyr utbildning eller kurs för att bli nybörjarmagiker. Lär dig några kortlekstrick eller att få något att försvinna spårlöst. Det kommer verkligen att väcka folks uppmärksamhet.

Ta med dig något att bjuda på

Det kanske låter lite löjligt för vissa, men man kan vinna mångas hjärtan genom att bjuda på något ätbart eller drickbart. Det kan vara allt från hembakade muffins eller kakor till pizzaslices. De allra flesta säger inte nej till lite extra gott på festen. Att få något mer att äta mellan drinkarna och shotsen är ju alltid bra mot bakfylla om inte annat. Framförallt så kommer gästerna att minnas hen som bjussade den där kvällen.

 

Testa att blanda lite

Testa dig fram och blanda de tre tidigare nämnda punkterna. Allt funkar ju såklart inte i alla fall. Det gäller att hitta den rätta kombinationen mellan roliga skämt, kluriga trick och smarriga snacks. Oavsett vad du väljer att använda dig av, kommer du garanterat att få många pluspoäng hos de flesta gästerna på festen.

Categories: Blog