Så fixar du din egna unika brevlåda

Har du tröttnat på hur tråkig din gamla brevlåda är? Vet du inte riktigt vad du ska göra för att kunna ändra på det? Bara lugn. Det finns faktiskt några riktigt snabba, enkla och billiga lösningar till detta problem. Att köpa skylt till brevlåda är den allra enklaste och snabbaste vägen till en unik brevlåda. Här är några exempel på skyltar som du kan sätta på din brevlåda för att göra den mer spännande.

Ditt husnummer

En riktigt viktig skylt till brevlåda är just husnumret. Med ett stort och tydligt husnummer kommer alla som besöker dig att hitta rätt. Det sätter även brevbäraren och tidningsbudet stort pris på. Husnumret ska dock inte ta upp allt för mycket plats på brevlådan. Kom ihåg att lämna lite plats till annat också. Husnumret behöver inte vara så stort att man kan se det flera hundra meter bort. Det räcker med en storlek som gör det möjligt att se det från ett tiotal meter bort.

Välj gärna ett typsnitt med lite tjockare siffror, så behöver siffrorna inte ta lika stor plats. Det ger dig mer utrymme för annat roligt på din brevlåda.

 

Namn

Ett annat måste är ju såklart skylt till brevlåda med namnen på alla som bor på din adress. Man kan själv välja om man bara vill sätta sitt efternamn eller hela namnet på brevlådan. Om ni är många i familjen, kan det vara bäst att bara ha efternamnet skrivet på brevlådan. Om du däremot delar bostad med andra som inte tillhör samma familj som dig själv, kan det dock vara bra att skriva ut allas namn helt.

Man behöver dock inte enbart hålla sig till människors namn. Man kan ju faktiskt skriva sina husdjurs namn på brevlådan också. Det är ett roligt sätt att inkludera även dem. Visa alla vad du har för husdjur och hur mycket du älskar dem genom att låta deras namn vara med på din brevlåda.

Bilder och motiv

För att verkligen få till en fin brevlåda, kan man dekorera den med något spännande motiv eller mönster. Du kan till exempel köpa klistermärken som representerar alla medlemmar i din familj, även dina husdjur. Har du något favoritdjur? Då kan du säkert hitta ett klistermärke med just det djuret.

Det är bara några exempel på klistermärken och dekaler som du kan dekorera din brevlåda med. Det är en typ av skylt till brevlåda som de allra flesta uppskattar och tycker om.

Välj det som gör dig glad

Det allra viktigaste vid val av skylt till brevlåda är att välja något som man själv tycker om och blir glad av. Då kommer man att känna sig gladare varje gång man går till sin brevlåda. Det är den glädjen man vill åt, så se till att välja rätt skylt till brevlåda du också. Du kommer märka skillnaden direkt. Det är otroligt vad man kan uppnå med enbart en uppiffad brevlåda. Testa att piffa upp din brevlåda du med.

Categories: Blog